Eckerö

Igår åkte vi över till Eckerö. Båten gick från Grisslehamn 10.00 och hem igen 17.30 (18.30 finsk tid)

Timmarna på Åland spenderade vi i en lekpark i Käringsund, vi käkade glass, åt lunch ute på klipporna m.m.

Ombord på båten så spenderades den mesta tiden inne i lekrummet. På vägen hem tröttnade Jamie på att vara där inne och i vanlig ordning så bestämde han sig för att rymma. Efter ett antal försök att springa ut i restaurangen började han att inse att vi skulle se honom och fånga honom varje gång. Då försökte han sig på att krypa ut i full fart. Jag lät honom hållas för att se hur långt han skulle krypa medan jag sakta smög mig efter bakom honom, han kröp och kröp längre ifrån lekrummet, tydligen mycket nöjd med sig själv och sin rymning.

Vi handlade lite i taxfree också såklart. Jag och barnen sprang vid godishyllorna. Janne gick på lite tyngre grejor. =) Min choklad tog slut i bilen på väg hem, jag var för snål med mina inköp. Men lakritsen har jag kvar iaf. Barnen köpte bara en massa strunt. Lite smarties och nå klubbor eller liknande. Det var väldigt skönt att komma hem igår kväll! Roligt att vara borta under en dag så där, men nu får det nog dröja länge innan vi gör en sådan resa igen. Lite större barn först tack...

Ikväll börjar Janne att jobba igen. Snacka om att hans ledigheter går fort! Och i morgon är det slut på helgen för mig och barnen. 4 dagar i sträck ska alla barnen lämnas på förskolan 6,30. Härligt med den stressen på morgonen..

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback