Valbo

Efter min pluggtid idag åkte jag in till Valbo alldeles själv. Jag skulle bara ha ett par jeans för 99:- som syster tipsade om, det verkade ju onödigt att ta med hela familjen för det. Trodde att jag skulle dö 2 ggr på vägen in. (Omkörning, jag hatar). Och väl framme i valbo så lossnar ena torkarbladet! Det ramlade inte av iaf, så jag fick stå där på parkeringen och lista ut hur sjutton man sätter tillbaka det. Jag har inte en aning om det sitter rätt nu, det får Janne bekymmra sig om sedan. Jag fick med det hem iaf.

Skitsnygga jeans blev det iaf! Kändes billigt och bra för plånboken. Provade några linnen också men de var för stora och då orkade jag inte börjat leta efter mindre storlekar. Lika bra det, för något linne stod ju inte med på inköpslistan egentligen ;D

Nu ska vi käka lite mat här hemma...när barnen har somnat så ska jag plugga igen. Längtar tills torsdag em, då jag har denna tenta bakom mig...

Söndag

Barnen sov till halv åtta idag. Men eftersom klockan skulle ställas fram en timme så klev vi alltså upp halv nio. Allt har blivit helt konstigt på förmiddagen pga det. Vi förlorade fler timmar känns det som, med tanke på att vi i vanliga fall kliver upp runt sex.

Ida-Marie och Neo leker inne i vardagsrummet för tillfället. Tydligen så leker de badhall igen eftersom de slängt av sig alla kläder som jag tidigare tvingade på dem. Jamie ligger i en saccosäck på köksgolvet och leker, han är tydligen för slö för att sitta upp och leka ;) Jamie åt sin lunch alldeles själv idag. Det tog ca 20 minuter att städa upp efter honom. Köttbullar och mos överallt. Men han var lycklig iaf och han fick äntligen i sig lite mat. Ett säkert tecken på att pojken är frisk igen =)

Funderar på vad man kan hitta på idag? Skulle behöva komma hemifrån med barnen innan de blir hysteriska. I morgon ska de iaf till förskolan så då får de göra av med lite energi tillsammans med kompisar. Men jag vet inte om jag orkar göra allt för mycket idag? Jag är helt slut! Nästa helg ska jag vila. Då är Janne ledig och så har jag då gjort min tenta, och förhoppningsvis även klarat av den..


Lördag

Hela förmiddagen gick åt till att göra en massa "måsten" här hemma. Det var frukost, toalettbesök, lek, tröst, middagslur x 2 för jamie, badning av alla barn, middagslur för Neo (han bäddade ner sig under en filt på soffan efter badet, och sov en timme, fastän han inte får sova middag egentligen), sedan lunch och så direkt iväg till affären med alla tre trollen. Sedan var klockan två och vi hade gjort en massa utan att egentligen ha hunnit med något. Förstår ni? =)

Eftersom det är lördag så tänkte jag lyxa till det för barnen och bjuda på hemmagjord pizza, de var överlyckliga och skulle absolut ha räkor på som de älskar. De stod nöjt bredvid och nickade när jag lade på räkorna: Meeeeeera räkor!

Tror ni att de åt sedan? Nej då. De tog en tugga var och konstaterade att min pizza var äcklig. Själv tyckte jag att den var hur god som helst. =) Efterrätten fick barnen i sig. Otippat. Glass, maränger och varm chokladsås.  I morgon ska jag vara så himla dryg och rulla köttbullar till lunch. Sååååå tråkigt men så otroligt gott. Får väl se om maten duger då.

Jamie mår nu mycket bättre. Han verkar piggare och febern är borta. Skönt! Med lite tur så får vi sova i natt alltså. Men man ska väl inte hoppas på för mycket... Jag borde egentligen plugga lite innan jag sover, men jag vet inte om jag orkar? Jag verkar vara allergisk mot något, för mina ögon kliar konstant. Tydligen hade jag roat mig med att klia i ögonen under natten, för jag vaknade med ett knallrött och uppsvällt öga. Mycket snyggt. Antar att det är mascaran jag reagerar på, något annat kan jag inte komma på. Så det blir osminkat några dagar och sedan byte av mascara.

Äh, blir bara en massa svammel nu känner jag. Det kliar i ögonen så jag orkar inte ens koncentrera blicken och se vad jag skriver. Drygt!

Fredag

Jamie blev sjuk stackarn. Hög feber har han och en hemsk hosta. I förrgår lät han så hemsk att jag blev riktigt orolig, inte hostan som var hemsk, utan att det lät som att han inte kunde andas ordentligt, ringde sjukvårdsrådgivningen och försökte förklara hur han lät. De kunde låta så sa hon jag pratade med, men hon tyckte att vi skulle prova lite med frisk luft och skulle han bli värre skulle vi åka in akut. Mamma och pappa fick då komma upp och lyssna på honom. Innan de kom hit så byltade jag på Jamie kläder och stod ute på altan i 10 minuter och sedan fick han lite alvedon. Så då började han att låta mycket bättre. Janne jobbade ju så det var skönt att mamma och pappa kom upp för att lyssna på honom. Mycket obehagligt! Lillen har fortfarande feber och hosta, men han har inte låtit konstig i andningen något mer. Känns som att febern borde släppa i morgon, annars är det väl dags att kolla upp vad det är för fel. Stackarn orkar inte göra någonting, han leker korta stunder och skrattar lite, men krafterna tar slut på en gång och så somnar han om. Han sover middag 4-5 gånger per dag vilket man inte är van vid när det gäller honom.

Janne jobbar natt igen, så jag får väl tillbringa kvällen med att plugga medan jag oroar mig över Jamie. Jag blir alltid mer orolig över barnen när jag är ensam hemma.

Kul fredag kväll, sitta och räkna...jag som inte kommer överens med miniräknaren. Har lite för brått och trycker på fel knappar hela tiden och blir sedan tokig när jag får fram fel siffror. Avskrivningar eller aktiebolagetsskatt ska det räknas på ikväll. whopidooo. Jag känner hellre för att ligga på soffan och glo på film, men det är så jädra tråkigt att glo på film själv så.

Sjuk?

Jamie låter något krasslig. Ingen feber vad jag kan känna, men lite hosta. Får väl se hur det utvecklar sig under natten, ev. får han stanna hemma från förskolan i morgon och krya på sig. Men man vet ju aldrig med de små liven, han kan lika gärna vakna i morgon och vara hälsan själv.

Kika runt lite på facebook nu innan det är dags att slänga sig i säng. Funderar på om det är dags att rensa lite i "vänner" listan där. Så tröttsamt att se alla dessa statusuppdateringar från folk som verkar leva för att skapa intriger och måste bevisa för sig själva att de är störst bäst och vackrast. Lyckas de skapa en liiiiten debatt så kan de inte släppa taget sedan. De måste ju ha rätt! Om ingenting egentligen. Och jag vet inte varför jag orkar bry mig. För att jag är likadan kanske? Jag vet ju visserligen redan att jag alltid har rätt, men jag skryter inte lika ofta om det. ;D

Oj då!

Precis när jag skrev det förra inlägget så fick jag ett mail angående intervjun. Redan den 7:e april ! Det är ju alldeles snart så nu blev jag nervös! Alltid pirrigt att gå på en intervju tycker jag. Det absolut värsta är om de vill att man ska berätta om sina dåliga resp. bra egenskaper. Jag kommer bara på en massa dåliga egenskaper och dem vill jag inte dela med mig om! ;) Nej, andas i några sekunder nu innan jag ska plugga igen.

Tidsoptimist

Jag har tydligen förvandlats till en tidsoptimist. Tentan är på torsdag nästa veckan, men jag har inte öppnat skolboken på jag vet inte hur länge. Kanske dags att börja repetera in allt jag lärt mig?! Eller inte. Jag tar det i morgon. Jag blir så trött på mig själv. Så länge orkade jag hålla full fart med skolarbetet. Bara jag klarar tentan så är jag nöjd. Något toppbetyg orkar jag inte sikta in mig på nu liksom.

Blev tipsad för ett tag sedan om ett jobb som jag kunde söka, så jag mailade iväg ett cv en kväll och fick svar redan på morgonen dagen efter, och de vill träffa mig för en intervju i slutet av april. Nu vet jag ju inte exakt vilka tjänster de söker och så där, och om det nu skulle visa sig att jag blir erbjuden ett jobb, som jag faktiskt vill ha, så får jag väl ta ställning då hur jag ska göra med skolan. Man kan ju plugga och jobba samtidigt. Visserligen skulle det ta en liten evighet att bli klar med skolan, men jag skulle ju slippa studieskulderna. Och så vore det ju himla skönt att hitta ett jobb i Hofors. Att slippa pendla är alltid bra.

Det är lite kärvt med både tid och pengar när man har familj och studerar alltså. Men men. Jag tänker inte fundera särskilt mycket på det där nu, det är ju långt kvar till intervjun.

Happ happ, snart dags för gruppmöte igen. Vår rapport ska lämnas in i morgon och det verkar som att vi kommer att hinna klart redan nu på eftermiddagen/kvällen. Skönt! Den känns faktiskt riktigt bra, välarbetad. Så jag hoppas vi får bra betyg på den! =)

Måndag

Idag känns det inget vidare med måndag...jag hade mkt hellre sovit en stund till än att sätta mig framför datorn och försöka skriva på vårat grupparbete...men det ska ju in senast onsdag så vad ska man göra. Det är bara att kämpa på!

Idag är iaf solen tillbaka. Men hon (japp!) tycks ha glömt bort att det är meningen att hon ska sprida värme också! Svinkallt än så länge...

Nej, nu måste jag väl sätta fart antar jag...det finns ju en tenta att plugga till också.

Söndag

Jag har fixat med lite skolarbete här på morgonen...gruppuppgift. Den ska vara inlämnad på onsdag så det börjar bli lite ont om tid. Janne jobbar dagtid idag, så jag har haft lite panik med att hålla reda på barnen samtidigt som vi hade gruppmöte. Men det funkade...

Idag hade jag sett fram emot mer sol men blev ganska lurad på den biten! Usch, vilket bakslag!

Snart är det dags för lunch här hemma, sedan ska vi hem till syster med familj och leka.


Torsdag kväll

Barnen blev vakna senare än vanligt idag. De lekte för fullt inne i köket alla tre. Till slut blev Jamie så trött att han satt och gungade med snuttefilten i famnen medan han smackade högre och högre på nappen. Då var det dags för flaska och sedan somnade han direkt. Neo somnade på soffan och Ida-Marie kröp ner i min och Jannes säng. Hon passar på så fort Janne jobbar natt, då tindrar hon med ögonen och säger; "Mamma du får en godnatt puss om jag får sova i din säng" eller "Mamma du är en sötnos om jag får sova i din säng". Vilken mamma kan säga nej då? Hon har ju nästan alltid sovit i egen säng, så då kan hon gott få sova i våran någon gång ibland.

Neo har blivit ännu större pojke nu. Han slutade ju med blöja för ett tag sedan men har fortfarande haft den på nattid. Men nu har han sovit utan i tre nätter och det har gått hur bra som helst. Och idag överraskade han mig och Janne, vi var inne i köket när vi hör Neo ropa med lite lätt panik i rösten "Jag har BAAAJSAAAT"
Å nej, tänkte vi, nu har han bajsat på sig. Men det visade sig att Neo hade gått och satt sig på toaletten! (Han har väldiga problem med sin mage och brukar bara gråta och få jätteont, så det var ett stort framsteg för honom!)

Nu ska jag slappa på soffan en stund innan jag slänger mig i säng. Fredag i morgon, sedan ska jag vara leeeeeedig från plugg i två hela dagar!
Fick förresten äntligen svar på min hemtenta. 38 poäng av 50 möjliga. Känns väl inte skitlyckat. (man behövde minst 25 för att bli godkänd). Huvudsaken är väl att jag blev godkänd egentligen, men jag pluggar ju inte för att klara minimum nivån, jag vill ju verkligen verkligen lära mig något. Jag vill få max poäng ;) Så nu ska jag plugga plugga plugga inför nästa tenta och förhoppningsvis lyckas bättre på den. (som känns 1000 ggr svårare...)

Morgon

Jamie vaknade alldeles för tidigt som vanligt. Han var på världens bästa humör när han vaknade, strålande glad, busig och mysig, det känns inte allt så jobbigt att kliva upp med en sådan solstråle. Han har blivit så otroligt kramig. Neo har alltid varit kramig och Ida-Marie har haft en period då hon vägrat pussas och kramas, men den verkar vara över nu tack och lov :D

Jamie har blivit svartsjuk också. När Neo sitter i mitt knä, (Ida-Marie har oftast inte tid att sitta där längre), så kommer Jamie sättandes och skriker och gnället och försöker knuffa bort sin storebror samtidigt som han gör allt för att lyckas klättra upp i min famn. Inte så lätt att behöva dela på mamma/pappa kanske? =)

Här hemma har vi varit vakna sedan ca 5.30. Ganska skönt att hinna sitta och ta det lugnt innan vi ska stressa iväg till förskolan. Barnen börjar nio idag, eftersom Jamie fortfarande har inskolningstider. Snart ska vi sätta fart med påklädning av alla dessa vinterkläder. Neos vinterkängor är fortfarande våta sedan igår (och hans fodrade stövlar står på förskolan och skäms), det innebär alltså att jag måste leta fram ett par "låne"skor, dvs. ett par av Ida-Maries. Han blir väl överlycklig över rosa eller röda skor, men jag tror inte att de kommer att sitta speciellt bra. Älskade lilla Neo, fick ett par nya sockar av sin mormor, rosa&gråa med rosa hjärtan på. Han är så lycklig över dessa sockar!! Första dagen han hade med dem till dagis stod han och skuttade i hallen där och sprang sedan fort fort in för att visa fröken sina nya sockar... ;) Stackars liten, älskar rosa och lila och så har han bara fått en massa i grönt, svart, blått och grått. Hur kul är det då? Får bli ändring på det!

Nej, nu kanske det är dags att sätta lite fart då...vad jag hatar dessa vinterkläder! Speciellt på morgonen då ens "stora" barn helt plötsligt inte kan klä sig själv utan ligger där på hallgolvet som ett kolli och väntar på att mamma ska klä på. Och stressade som man är klär man på dem, varken hinner eller orkar diskutera. Kanske nästa vinter... ;)

Ht 2010

Nu har jag sökt in till de kurser som jag ska läsa till hösten... Jag var tvungen att prioritera dem...vilken jag helst ville läsa. Verkar helskumt eftersom jag måste läsa alla fyra. Nåja, eftersom jag läser ekonomprogrammet så ska jag ha förtur, vilket jag hoppas på?! =)

Höstens kurser låter inget vidare, Mikroekonomisk teori, Mikroekonomisk analys, Makroekonomi och Finansiell Analys. Känns bara som svåra kurser.

Sitter nu och försöker plugga men jag kommer bara på en massa annat som jag "måste" göra. Känner mig inte alls motiverad till att plugga inför tentan. Men jag lär väl.

Har fortfarande inte fått svar angående hemtentan! Mental misshandel! Jag blir snart galen, för varje dag som går utan svar så kommer jag på 10 saker som jag skulle vilja ändra i den där tentan... Jaja, plugg var det.

Lunch

Det blev en promenad på förmiddagen. Först gick vi ner till ankdammen och kastade lite bröd. Som vanligt fick vi brotta oss fram när vi skulle därifrån. Men den här gången var det bara en and som var fräck nog att hoppa upp i vagnen för att stjäla lite bröd. De andra änderna roade sig med att sitta på mina fötter och dra i mina byxben. Ida-Marie klättrade snabbt upp på en bänk för att komma i säkerhet, men de hittade upp till henne ändå. =)
Sedan gick vi hem till mamma och pappa och hämtade Alfons och tog honom på en promenad innan vi gick hem igen. Jamie somnade ju lagom tills att vi var hemma, så jag satte mig ute i solen med min kaffekopp medan barnen lekte i snön.

Vi har precis käkat lunch, jag, Ida och Neo. Jamie sover fortfarande...väntar på att han ska vakna och äta sedan tänkte jag ju att vi skulle gå ut igen.

Vad gör man på en söndag morgon?

Barnen överraskade med att låta mig sova till 7.30. (Nåja, Jamie iaf. De andra två kilade nog upp när deras pappa kom hem runt sju).

Vi har slappat hela morgonen. Bara jag och Jamie som har kläder, de andra springer i pyjamas ännu. Käkat en sen frukost precis och Ida och Neo sprang precis tillbaka in till tv:n. Vi får passa på att ta det lugnt idag, för i morgon börjar en hemsk vecka. Janne jobbar, så jag får äran att lämna alla tre barnen varje morgon. Det enda positiva denna vecka är att Jamie fortfarande har inskolning så han börjar 9.00. Då kan vi sova lite längre varje morgon  och stressa lite mindre. Skönt! Ska försöka packa allt som Jamie lär ha på dagis.

Jädrar! Kom på nu att jag har glömt att tvätta Ida och Neos fodrade galonkläder!!!!!! De som ska ha dem på dagis i morgon. Hoppas de hinner torka om jag springer ner nu och slänger i en maskin....det är inte meningen att man ska vara utan torktumlare när man har tre små barn!

Försöker även att beställa nya galonkläder (inte fodrade) på ellos.se men den sidan verkar inte fungera just nu. Det visade sig att både Ida och Neo har växt ut sina ordentligt. Neos galonkläder var i storlek 86! (dvs. Jamies storlek). Gissa hur snygg han var när jag hämtade honom på förskolan förra veckan, tighta galonbrallor över overallen ;) Det börjar ju bli plask ute nu. Så himla härligt att ha barnen lekandes ute då, när de blir så där härligt dyblöta.

Torsdag

Jamies inskolning går jättebra! Idag fick vi sätta oss inne i personalrummet en timme medan Jamie fick äta frukt, vara med på samlingen och sjunga och han trivdes alldeles utmärkt utan sin mamma och pappa i närheten. Känns så skönt! I morgon ska Janne få äran att lämna Jamie klockan nio och sedan hämta halv tolv. Själv har jag cellprov, (som jag inte vet om jag hinner gå på), eftersom Ida-Marie och Neo är lediga från dagis och jag inte vet om Janne hinner hem från Jamies förskola innan jag ska sticka iväg... och så har vi gruppmöte på morgonen. Känns som att det blir ännu en avbokning. Det börjar att bli pinsamt det här.

Idag fick vi elräkningen. Ännu en elräkning på 4800:-
Skitkul. Hämtade in posten precis efter att jag beställt skolböcker för 1200:-

Nästa vinter ska vi ha en massa ved hemma. Våga vägra 1000 tals kwh! ;)

I morgon ska Ida-Marie och Neo sova hos sin mormor och morfar, de ska börja med ett besök på badhallen. Jamie ska sova hos farmor och farfar. Jag och Janne ska nämligen upp till Anna och Lasse på lite fest. Mycket trevligt avslut på en hektisk vecka!

Bildmaraton

På lite av Jamies nya kläder...(födelsedagspresenter)så tufft att jag måste visa! =) Han fick ju fler jättesnygga kläder men de ligger i tvätten. Av någon anledning tycks grabben inte kunna hålla sig ren längre än fem minuter.

Världens minsta stövlar! Stl 19 =D


Leklandet

Idag när jag var klar med skolan drog vi in till Gävle. Började med ett besök på McDonalds och sedan drog vi vidare till leklandet. Ida-Marie och Neo som varit där förr satte genast fart. Jamie var överlycklig. Han sprang och hejjade på alla andra som var där, slängde sig i bollhavet, klättrade upp och ner på precis allt. Inne på den lilla avdelningen finns en rutschkana som går ner i bollhavet, jag lät han åka ner för den själv och hans ögon lyste av lycka. När han landade bland bollarna så började han att sparka som en tok så det flög bollar överallt. Det var lite svårt för honom att ta sig fram bland alla bollar, men han kämpade på. =)

Nu börjar det bli dags för alla barnen här hemma att sova, det borde ju inte bli något problem efter allt lekande idag. När de har somnat så ska jag sätta mig och räkna på inlämningsuppgiften i affärsredovisning. Alla i gruppen tycks ligga före mig så man blir ju lite stressad. Vi över en vecka till på oss att bli klara, men man vill ju inte att de andra ska behöva vänta... Nåja, får jag bara lite kaffe till så ska jag nog palla att räkna i någon timme.

Tack för idag

Nu har jag pluggat klart för denna dag. Jag har två aspekter kvar att skriva om, ca 1 A4, vilket jag tänkte fixa i morgon. Sedan ska jag gå igenom allt jag skrivit och göra de 1000:e ändringar som jag brukar vilja göra och sedan är jag nog klar med min hemtenta. Visserligen så kan de där ändringarna visa sig ta dubbelt så lång tid som själv skrivandet men ändå... =)

Här hemma ska vi göra oss klara för att gå ut på gården en stund. Janne har inte hunnit upp på taket ännu så han ska roa sig med det, jag och Jamie ska kolla på när Ida-Marie och Neo leker i snöhögen. Härligt med sol ute! =)))

Lördag

-17 grader när jag och Jamie klev upp. Får se hur mycket solen kan hjälpa till idag då?

För mig blir det först några timmar skola, sedan får vi se vad resten av dagen ägnas åt. Tvätta x antal maskiner och städa av lite skulle nog behövas...

Dags för tenta

I morgon förmiddag läggs min första hemtenta ut! Knappt så att jag vågar fundera på vilka frågorna kommer att bli. Det känns iaf skönt att börja med en hemtenta.
Den här veckan känns det inte som att jag fått mycket skolarbete gjort. Vi har försökt kommunicera via en chatt, jag och min grupp och det blir minst sagt lite rörigt när fyra personer skriver samtidigt och försöker diskutera och komma överens. Men vi har kommit en bit på vägen och vid nästa möta kör vi headset så får vi prata med varandra istället. Hoppas att det fungerar bättre.

Idag var jag till världens bästa barnläkare med Neo, angående hans knöl på foten. Det var ingen farlig knöl utan antagligen något som uppstått pga tryck från skorna och så blir det tryck på knölen hela tiden så den inte får en chans att försvinna. Så nu har han specialplåster som ska ta bort trycket. Först ett special plåster och så en massa tejp för att det inte ska riskera att trilla av. Fick med mig en massa hem också så att vi kan byta.

Jag skulle också ha varit in på besiktning idag, cellprov, men jag avbokade igen. Gör ett nytt försök nästa vecka. Idag fick vi ju faktiskt besök på eftermiddagen så jag kände inte för att sticka i väg då =D och efter lite på plugg så var vi ute på gården. Barnen försökte leka i all snö, men det är ju så mycket snö att de inte ens kan leka ute...de fastnade överallt och jag fick klättra efter och hämta dem, det var så djup snö att nästan hela mitt ben försvann. Janne fick inte vara med och leka, han fick roa sig med att skotta altantaket! =D

I morgon blir det tentaskrivning några timmar och sedan tror jag att Janne ska skotta hustaket. Kanske jag och barnen gör ett nytt försök ute i snön. Eller så leker vi inne. Barnen fick en synt idag från deras kusin Linda, så nu jäklar är det disco i deras rum. Neo slog på tangenterna medan han ylade "IIIII LOOOOOOOOOOVE YOU, I LOOOOOOOOOOOVE YOU". [Från Ebba och Didrik].

Nej! Om man kanske skulle ta och stänga av datorn nu och försöka varva ner innan det är dags att sova...

För 1 år sedan

Ja för ett år sedan hade jag, minst sagt, lite ont just nu. Cirka 5 timmar kvar av förlossningen. Skönt att det är över! För nu minns jag verkligen smärtan alldeles för bra. (De två första gångerna bleknade de minnena ganska fort) Hur som! Jamies första år har gått alldeles för fort och idag ska han firas med sprutor och paket! =)


Grattis älskade, älskade Jam-jam!!


Skola

Fick tillbaka min fjärde, och sista, teorireflektion idag, även den blev godkänd! Skönt skönt skönt, mitt psyke skulle inte palla med stressen att ha en massa rester som ska lämnas in. Lite tråkigt att man bara kan få godkänt, de få kommentarer man får på reflektionen säger egentligen inte så mycket om vad läraren ansåg om kvalitén på reflektionen... Men det var ju positiva kommentarer, så jag får väl nöja mig med det!
Vi påbörjade vårat grupparbete idag också, ska skriva om ledarens roll i omorganisationer med fokus på personalgruppens motivation.  På fredag är det dags för hemtenta och sedan börjar den här kursen närma sig sitt slut.
I den andra kursen, affärsredovisning, så har vi också påbörjat vårat grupparbete, men det handlar ju mest om att räkna var och en för sig och sedan sammanställa allt. Vi ska fixa ett till grupparbete sedan, som inte ens ska lämnas in och sedan är det "bara" tentan kvar den 1 april. (Inne i Gävle).

Idag har Jamie lärt sig något nytt, såklart, eftersom jag försökte få plugga lite så tyckte han att det var lämpligt att lära sig att klättra upp på sin Play 2 learn stol. (En liten stol som spelar musik m.m). Där uppe står han och vinglar sedan, och om jag inte skulle råka se det på en gång så ropar han på mig och när jag kollar dit så spricker han upp i världens busigaste leende.
När han inte har klättrat en massa under dagen så har han roat sig med att hälla ut vatten, och bajsa. (minst tre bajsblöjor har jag fått byta under dagen), allt för att mamma inte ska få plugga! =D

Och inte blir det bättre i morgon, då ska lilleman också vara hemma eftersom vi ska iväg på 1 års kontroll 10.40. verkar struligt att lämna/hämta och lämna/hämta hos barnvakt då. Och jag vill ju gå dit med han själv när det är dags för sprutor...stackars stackars mig. :P Det gör så ont i hjärtat när de sticker barnen! Ja, jag tror faktiskt att jag lider mer än barnen faktiskt! De glömmer ju bort det hemska så fort det är klart, men själv har jag ont i hjärtat resten utav dagen.

Dags för dagis

Förskola...dagis... Jag vet att det heter förskola nu för tiden, men jag säger ändå dagis.
Hur som, de ringde från Robertsholm idag och vi ska börja Jamies inskolning på tisdag nästa vecka. Läskigt värre! Han är ju så liten fortfarande samtidigt som han har blivit så stor så fort! Jag tror att inskolningen kommer att gå jättebra för honom, han är ju van vid att vara med andra än med bara mig och Janne och genom öppna förskolan har han nog fått en del vana av att vara tillsammans med många andra småbarn.

Jag skyndade mig att beställa fodrade stövlar (som jag fick LETA efter ett par i storlek 19!!!!) och en fodrad galon overall. Känns som att en overall var bästa alternativet för ett litet barn. =) Så har han till att börja med. Känns som att "slaskperioden" kommer att bli lååååång denna våren... *suck* Översvämmningar och snöhögar som ligger kvar långt in i maj. Och även fast det har kommit sinnessjukt mycket snö så fortsätter det att vräka ner! Vi börjar verkligen få ont om plats att göra av snön som vi skottar bort...en traktor skulle behövas, som kör bort den enorma snöhögen vi har ute på gården! =)

Nej, om man kanske skulle ta och skriva ner lite förslag till grupparbete som vi ska påbörja nu i veckan...vi ska träffas online i morgon och diskutera, hoppas hoppas hoppas att Jamie har ro att leka snällt den stunden..! (Jamies barnvakt har eventuellt magsjuka så i morgon ska jag försöka plugga med vilde Bill hemma). =)