Morgon

Jamie vaknade alldeles för tidigt som vanligt. Han var på världens bästa humör när han vaknade, strålande glad, busig och mysig, det känns inte allt så jobbigt att kliva upp med en sådan solstråle. Han har blivit så otroligt kramig. Neo har alltid varit kramig och Ida-Marie har haft en period då hon vägrat pussas och kramas, men den verkar vara över nu tack och lov :D

Jamie har blivit svartsjuk också. När Neo sitter i mitt knä, (Ida-Marie har oftast inte tid att sitta där längre), så kommer Jamie sättandes och skriker och gnället och försöker knuffa bort sin storebror samtidigt som han gör allt för att lyckas klättra upp i min famn. Inte så lätt att behöva dela på mamma/pappa kanske? =)

Här hemma har vi varit vakna sedan ca 5.30. Ganska skönt att hinna sitta och ta det lugnt innan vi ska stressa iväg till förskolan. Barnen börjar nio idag, eftersom Jamie fortfarande har inskolningstider. Snart ska vi sätta fart med påklädning av alla dessa vinterkläder. Neos vinterkängor är fortfarande våta sedan igår (och hans fodrade stövlar står på förskolan och skäms), det innebär alltså att jag måste leta fram ett par "låne"skor, dvs. ett par av Ida-Maries. Han blir väl överlycklig över rosa eller röda skor, men jag tror inte att de kommer att sitta speciellt bra. Älskade lilla Neo, fick ett par nya sockar av sin mormor, rosa&gråa med rosa hjärtan på. Han är så lycklig över dessa sockar!! Första dagen han hade med dem till dagis stod han och skuttade i hallen där och sprang sedan fort fort in för att visa fröken sina nya sockar... ;) Stackars liten, älskar rosa och lila och så har han bara fått en massa i grönt, svart, blått och grått. Hur kul är det då? Får bli ändring på det!

Nej, nu kanske det är dags att sätta lite fart då...vad jag hatar dessa vinterkläder! Speciellt på morgonen då ens "stora" barn helt plötsligt inte kan klä sig själv utan ligger där på hallgolvet som ett kolli och väntar på att mamma ska klä på. Och stressade som man är klär man på dem, varken hinner eller orkar diskutera. Kanske nästa vinter... ;)

Kommentarer
Postat av: Gabbe

ja hon fick feber hon. 3dje dagen i dag men nu verkar hon bättre kanske blir dagis på fredag då. jamie mår bra?

2010-03-17 @ 18:56:27

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback