Presenter

Ida-Marie fyller 6 år (!!!) om 10 dagar. (Jag kan inte förstå vart dessa år tagit vägen, jag vet att jag skrivit det förr, men tiden går verkligen sinnessjukt fort när man blivit förälder!)

Jag gjorde det väldigt enkelt i år, klickade hem alla presenter på ellos, H&M och lekmer.se.
Kollade efter kläder på Ellos, men det visade sig att de hade mycket leksaker där till bra priser. Hoppas att lillan blir nöjd med sina presenter. Nu ska det bara fixas något litet paket till pojkarna också eftersom vi ger present även till de som inte fyller år. Har man börjat göra så så kan man inte sluta. Det får bli ett slut på detta när de är äldre..

Ida-Marie har delat ut inbjudningskort till kompisar, hon ska ha sitt första "kompis-kalas". Under kalaset så får Neo och Jamie åka och leka med mormor och morfar, så att Ida-Marie får kalasa ifred med sina kompisar. =)

Idag kände jag de första "sparkarna" i magen. Inte så mkt till sparkar, små små buffar rättare sagt. Så nu sitter jag och känner efter hela tiden. Mysigt när bebisen är liten och sparkar, inte lika mysigt på slutet när det känns som att bebisen trycker all luft ur lungorna på en vid varje rörelse hon/han gör. Här hemma funderar vi på namn hela tiden, vilket känns mycket svårt. Vi är mest inriktade på tjejnamn, kanske för att vi hoppas på att få en till liten flicka nu. Ida-Marie är benhård, hon SKA ha en lillasyster och hon SKA heta Elisabeth. Men om det blir en lillebror då frågar vi? Då lägger hon armarna i kors och svarar: Jag ska INTE ha fler småbröder, blir det en pojke så får vi väl lägga honom i soporna.

Elisabeth är förresten inte aktuellt enligt mig och Janne och vi lär ändå få ha sista ordet i denna frågan. Jag och Jamie röstar på Laura (Lala som Jamie säger), men vi får inte medhåll från någon annan i familjen. Clara gillar alla utom Ida-Marie såklart. Det är svårt med namn! Pojknamn är till och med snäppet svårare än tjejnamn.

Snart är det dags för ultraljud, alltid lika spännande. Förhoppningsvis får vi då veta om det är en liten pojke eller flicka i magen.

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback