Upprörande på fb

Läste en diskussion på fb om hurvida det är OK att lämna sovande barn ensama en liten stund. En del gick på promenad med hunden och tog barnvakten med sig för att höra om barnet skulle vakna. Medan en annan tyckte det var helt okej att åka till ICA.

Vissa saker låter väl rätt harmlöst, även om jag är av åsikten att man ska hålla sig så pass nära sitt barn så att man hör om det vaknar. Och om man tänker lite längre då. När du står där i kön på ICA så börjar det brinna i ditt hus? Någon gör inbrott? Du är med om en bilolycka på vägen hem?

Folk skriver att barn inte lider av att få skrika lite men vad vet vi egentligen om det? Minns du det från när du själv var liten eller har ett spädbarn berättat det för dig kanske? Vet vi egentligen alldeles säkert att ett litet barn inte upplever totalt skräck när ingen kommer fastän det har gråtit i flera minuter?


Kommentarer
Postat av: Anna

Håller med dej helt å hållet... helt sjukt att man ens kan tänka tanken på att lämna ett barn själv.. skulle man någonsin förlåta sig själv om nått hände???

sen när det gäller skrikande så vill då iaf jag att mina barn ska känna mej som en trygghet och massa tilllit...inte svika detta med att låta om gråta eller stöta undan på nått vis... är dom ledsen SKA dom ha tröst... det är alla barns rätt!!!!

2011-03-15 @ 07:41:48
URL: http://pjanko.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback